Sweet Sixty home

DOEL

SWEET SIXTY

“ actie(f) voor en door 50 en ouder “

SWEET SIXTY is een platform voor activiteiten en evenementen bedoeld voor jong gebleven en nieuwsgierige 50 plussers die nog volop in het actieve leven (willen) staan. En die hun leeftijd geen beperkende rol wensen te laten spelen in hun doen en laten met betrekking tot hun wensen, verlangens en behoeften.

De naam SWEET SIXTY straalt de vrolijkheid, de zorgeloosheid en het positieve denken uit die zo kenmerkend waren voor de jaren 50 en 60. SWEET SIXTY wil die kenmerken weer terughalen, overbrengen en delen met alle daarvoor openstaande 50 plussers.
Daarbij is er ruimte voor een gezonde dosis nostalgie die onder meer terug te vinden zal zijn in stijlvolle en gezellige dansavonden in 60er jaren sfeer( toen de wereld er zo anders uitzag) met een daarbij horende muzikale omlijsting.

Maar er is ook aandacht voor andere activiteiten en evenementen. Want SWEET SIXTY hoort bij mensen in een leeftijdscategorie met voor velen het bij behorende gegeven dat het vrije leven ze meer en meer toelacht. Een vrij leven met ruimte voor allerlei leuke en ontspannende dingen. En als die gedeeltelijk ingevuld kunnen worden met leeftijdsgenoten die op dezelfde wijze in het leven wensen te staan dan is dat natuurlijk extra leuk. De woorden “senioren” en “ouderen ” die veelal met betrekking tot de 50 plussers gebezigd worden zijn bij SWEET SIXTY dan ook taboe.

Vast staat dat er binnen de leeftijdsgroep van 50 en daarboven voor velen de behoefte is aan een eigentijdse benadering met daarbij behorende activiteiten en evenementen. Want het is een feit dat er voor wat betreft uitgaan en evenementen niets voor deze leeftijdsgroep wordt gedaan. Er zijn weliswaar meer dan genoeg dansfestivals en andere evenementen met een muzikaal karakter maar die zijn bedoeld voor de veel jongere leeftijdscategorieën . Als 50 plusser voel je je daar simpelweg niet thuis. Dus is een avondje lekker en zorgeloos uitgaan en waarbij de voetjes van de vloer gaan er eigenlijk nooit meer bij. Gewoon omdat er niets is. Een bovendien zijn de omgevingsfactoren lang niet altijd veilig gezien de vele geweldsincidenten die wekelijks in het uitgaansleven plaatsvinden.

SWEET SIXTY heeft hier verandering in gebracht!

Wij houden ons bezig met onder meer het organiseren van leuke, gezellige en vooral sfeervolle dans- en uitgaansavonden in een eigentijdse en veilige omgeving .

- En altijd speciaal bedoeld voor mensen van 50 en daarboven -

De avonden staan wat sfeer, aankleding, beleving en muziek betreft in het teken van de muzikale jaren vanaf 1955 ( de opkomst van Elvis en vele andere rockgenoten) tot de vroege jaren 70. Daarnaast zullen er diverse andere leuke gezamenlijke evenementen en activiteiten worden georganiseerd. Altijd bijzonder, nooit oubollig ( daar hebben we immers een hekel aan).